• 997

  Inchirieri auto in Craiova
  0 recenzii

 • Craiova este orasul de resedinta judetului Dolj, denumita și capitala Olteniei, situat in sudul Romaniei, pe malul stang al raului Jiu. Este un important centru cultural si istoric, datand din timpuri medievale, ca dovada stand ruinele străvechii reședințe a tribului geto-dac al Pelilor datand din 400-350 î.C.
  Puteti petrece o dupamiaza placuta vizitand biserica Madona Dudu, recunoscuta pentru picturile murale realizate de pictorul roman Gheorghe Tattarescu, sau puteti vizita muzeul Oltenia, situat in casa Baniei, cea mai veche cladire non-religioasa din Craiova. Daca aveti mai mult timp la dispozitie si doriti sa scapati de aglomerarea orasului, porniti intr-o excursie la Manastirea Horezu, cunoscuta pentru centrul sau de olarit sau mergeti pana in Targu Jiu, unde puteti admira sculpturile lui Constantin Brancusi.

  Fie ca doriti sa vizitati orasul sau aterizati pe aeroport international Craiova dar doriti sa vizitati alte destinatii in Romania, o masina de la Avis Rent a Car va da libertatea de a merge oricand si oriunde doriti. Pentru mai detalii despre procedura de inchiriere auto Avis, verificati termenii si conditiile de inchiriere sau contactati-ne pentru mai multe informatii.

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 997 Creează un Cont Business
  pentru Inchirieri auto in Craiova
  Arrow-right