• 665

  Oxigen Spa
  0 recenzii

 • Chiar in centrul Craiovei, la numai cativa zeci de metri de Universitate, salonul de infrumusetare Oxigen Spa este locul in care putem efectua cele mai complete si complexe tratamente.

  Situat pe 5 nivele, fiecare cu specificul lui, salonul nostru va poate oferi la cele mai inalte standarde:

  1. Manichiura & pedichiura Alessandro & O.P.I
  Manichiura in gel O.P.I. executata pe tips, cu prelungire a unghiei din gel sau protectie a unghiei naturale.
  Garantam inaturarea gelului O.P.I lasand intacta unghia naturala.

  2. Cosmetica:
  epilat cu ceara de unica folosinta si traditionala, pensat, machiaj de zi si pentru evenimente speciale, tratamente faciale cu rezultate uluitoare, eficiente si igienice datorita cremelor cu oxigen de la Karin Herzog.

  3. Impachetari cu ciocolata, parargil sau creme anticelulitice la tunel cu infrarosii tratand cu rezultate spectaculoase obezitatea, celulita, probleme de fermitate si luminozitate a pielii. Garantat la sfarsitul oricarei sedinte se reduce in greutate intre 300- 1200 grame.

  4. Electrostimulare, o procedura sigura si simpla prin care microcurentii sunt aplicati pe fibrele musculare ale zonei de tratament stimulandu-i si facandu-i sa lucreze, inlaturand astfel grasimea nedorita imbunatateste aspectul fizic, intareste si defineste musculatura, inlatura stresul si durerile musculare.
  1sedinta de 40 minute = 6-8 ore gimnastica fara intrerupere.

  5. Masaje corporale de relaxare, anticelulitice, reflexoterapie si drenaj limfatic sunt executate de personal calificat, intr-un mediu ambiental placut si intim.

  6. Sauna finlandeza cu o istorie de peste 2000 de ani combina elementele bailor romane cu aer cald cu cele turcesti cu aburi oferind relaxare, tonifiere la temperaturi de 60-100 grade C.

  7. Sedintele de aerobic se realizeaza intr-un cadru restrans fiind completate de alte 20 minute de pilates. Sauna de la sfarsitul antrenamentului este inclusa in abonament gratis.

  Galerie imagini
  Oxigen Spa Oxigen Spa

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie