• 828

  Hanul Andriței
  0 recenzii

 • Avand o suprafata de 520 mp, sala se distinge prin finisaje deosebite: esenta de lemn nobil ce imbraca tavanul de care atarna candelabre mari ,podeaua din granit bej , decorul somptuos creand eleganta necesara oricarei locatii care se doreste a fi fermecatoare.
  Restaurantul Hanul Andritei a fost creat special pentru a se adapta oricarui scenariu, fie el clasic, modern sau extravagant, beneficiind astfel de toate dotarile necesare ce confera flexibilitatea organizarii unor evenimente deosebite, intr-un aranjament personalizat , dar si posibilitatea de a servi micul dejun , pranzul sau cina , intr-o locatie unica pentru orasul Craiova.

  Marimea locatiei, fiind cel mai mare restaurant din oras, da posibilitatea organizarii unor evenimente ce pot gazdui pana la 450 de persoane numai in interior, ne mai luand in calcul posibilitatea de a se amenaja festiv terasa, curtea hanului fiind foarte incapatoare .

  Meniul Restaurantului Hanul Andritei , ales cu grija pentru a satisface gusturile rafinate ale celor mai exigenti dintre clienti in materie de bucatarie traditionala si internationala, poate fi completat de bauturi alese, totul servit cu mult profesionalism .

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • CONTACT