• 580

  Clinica de Cardiologie
  0 recenzii

 • Centrul de Cardiologie din Craiova are în componenţă o secţie de cardiologie cu 90 paturi (din care: compartiment de terapie intensivă coronariană 10 paturi, compartiment de cardiologie intervenţională 20 paturi cu laborator de cateterism cardiac, angiografie şi posibilităţi de electrofiziologie invazivă, compartiment cardiologie pediatrică 10 paturi), un ambulatoriu integrat (cu cabinet de consultaţii, profilaxie primară, profilaxie secundară şi recuperatorie), un laborator de analize medicale şi o farmacie.
  Baza materială a Centrului de Cardiologie Craiova, a fost dezvoltată în ultimii ani pe partea de diagnostic şi tratament atât neinvaziv cât şi invaziv, ajungând până la nivelul cel mai înalt al cardiologiei mondiale. De menţionat că în România, Centrul de Cardiologie Craiova este singurul loc unde se efectuează unele investigaţii neinvazive aritmic.

  În aceeaşi idee, a aducerii cardiologiei din Oltenia la nivelul standardelor internaţionale, urmează să fie deschisă într-o perspectivă ceva mai îndepărtată, o secţie de chirurgie cardiacă şi a vaselor mari. În acest sens, există un proiect pentru construirea unui sediu separat al Centrului de Cardiologie din Craiova.

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 580 Creează un Cont Business
  pentru Clinica de Cardiologie
  Arrow-right